Over ons

Altijd een ontwerp dat bij u past

Al op een jonge leeftijd is de voorliefde voor architectuur aangewakkerd. Het vak architectuur en ontwerpen is doorgegeven van generatie op generatie. Het is dan ook niet meer dan logisch om te vertellen dat mijn voorgaande generaties een grote inspiratiebron voor mij zijn geweest. Met een afgeronde studie Bouwkunde richting Architectuur heb ik dan ook besloten om na een periode voor een architectenbureau te hebben gewerkt voor mezelf te beginnen. In 2009 heb ik het avontuur omarmd en ben ik begonnen op een zolderkamer wat hedendaags is uitgegroeid tot een volwaardig bureau gevestigd op de Dr. C.J.K. van Aalstweg in Hoorn.

Met een schat aan ervaring en een gezonde dosis creativiteit streef ik ernaar om met dit bureau de wensen van de opdrachtgever zoveel mogelijk tegemoet te komen waarbij onze expertise en ideeën perfect met elkaar overeenkomen.
De mooiste beloning van dit vak is om samen met de opdrachtgever een plan op te leveren en te realiseren dat voor een ander een speciale betekenis heeft.

Neem een kijkje op onze site en laat u zich inspireren.
Mocht u vragen of  interesse hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u ook uw eigen droomhuis realiseren en u bent in het bezit van een kavel?
Dan nodigen wij u graag uit voor een geheel vrijblijvend gesprek om uw wensen te bekijken.

Contact